Lalošević: Danka Kovinić je ime koje će crnogorski sport dugo pamtiti
Kovinić

Lalošević: Danka Kovinić je ime koje će crnogorski sport dugo pamtiti

Ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević, čestitao je našoj najboljoj teniserki, Danki Kovinić, na osvojenom trofeju u Visbadenu.

"Danka Kovinić je ime koje će crnogorski sport dugo pamtiti, a tek je u dobi kada su pred njom značajna ostvarenja i uvjeren sam, uspješna teniska karijera.Ministarstvo sporta i mladih ima jasan cilj da naše sportiste prepozna i vrednuje na pravi način, te im vrlo transparentno pošalje poruku da su im vrata ove institucije uvijek otvorena", naveo je Lalošević.

Neophodno je, poručio je, "da u narednom periodu povratimo dignitet crnogorske sportske oblasti, te vratimo sportistima vjeru u institucije nadležne za sport".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.