Miloš Medenica bi za deset do 15 dana mogao biti u Crnoj Gori
Miloš Medenica

Advokat Zdravko Begović najavio

Miloš Medenica bi za deset do 15 dana mogao biti u Crnoj Gori

Branilac bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, advokat Zdravko Begović, kazao je juče Pobjedi da se iz nezvaničnih saznanja do kojih je došao, očekuje da bi Miloš Medenica mogao da dođe u Crnu Goru za deset ili 15 dana.

Begović je juče kazao da nema kontakta sa Milošem Medenicom, te da ga nikad u životu nije vidio niti ga poznaje. Ipak, ima neka nezvanična saznanja.

"Kad se završe terapeutski rezultati i terapeutski termini i dobije otpusnu listu iz bolnice trebalo bi da se prijavi i da dođe u Crnu Goru. Možda bi to bio rok za desetak ili 15 dana, koliko sam ja nezvanično dobio informaciju. Njegova majka je potpuno izolovana i nije u kontaktu sa njim", pojasnio je Begović za Pobjedu.

Kazao je da Vesna Medenica više neće biti saslušavana u ovom slučaju, jer za to nema zakonskog osnova. Budući da je već dala svoju izjavu, time je njena odbrana završena. Zdravstveno stanje joj, prema riječima advokata Begovića, nije dobro, ali je pod kontrolom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.