Jedinstvo se nakon pet godina vraća u elitu

Jedinstvo se nakon pet godina vraća u elitu

Fudbaleri Jedinstva vratili su se u Telekom 1. Crnogorsku fudbalsku ligu, nakon pet godina nastupa u drugoligaškoj konkurenciji.

"Bijeli" su danas, pred praznim tribinama svog Gradskog stadiona, igrali 1:1 protiv Mladosti DG.

I remi im je bio dovoljan za elitu, jer je Arsenal doživio četvrti poraz na posljednjih pet mečeva, ovoga puta na gostovanju Komu (2:1).

Tri kola prije kraja Jedinstvo ima nedostižnih 11 bodova više od Tivćana.

Povelo je Jedinstvo u 55. minutu golom Mirze Idrizovića, bod Mladosti DG donio je Japanac Hiroki Harada u 68.

Mladost je na trećem mjestu, u zoni baraža, a u posljednja tri kola braniće četiri boda prednosti u odnosu na Kom i Bokelj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.