Zirojević: Petru Kneževiću očigledno uzor bio Dragan Ivanović iz devedesetih, zato ga ovaj danas i brani
Nikola Zirojević, Foto: Socijaldemorkate

Zirojević: Petru Kneževiću očigledno uzor bio Dragan Ivanović iz devedesetih, zato ga ovaj danas i brani

Petru Kneževiću je uzor očigledno bio Dragan Ivanović iz devedesetih godina, pa ga ovaj zato danas i brani, saopštio je potparol Socijaldemokrata Crne Gore Nikola Zirojević.

"Zamislite vi čovjeka, poslanika, bivšeg policajca, koji pravda to što je funkcioner policije, po sopstvenom priznanju, bio “na vezi” sa kriminalnim grupama. To je, kaže Ivanović, “za pozitivnu ocjenu”. Neki drugi su došli da remete, a Knežević je, u koordinaciji sa kriminalnim grupama, tih par dana, ako pitate SNP, bio faktor mira u državi. Jer zato se kriminalne grupe i formiraju, ako pitate Ivanovića - da čuvaju javni red i mir", poručio je Zirojević.

Očigledno se kako navodi Ivanović prisjetio ne tako davnih devedesetih kada je on, u sve vojnoj uniformi, harao Crnom Gorom, "Crnogorce pozdravljao pendrekom i nazivao bagrom, poput njegovog nasljednika Kneževića".

"Hvala poslaniku Ivanoviću što je opet demonstrirao “progres” SNP-a", zaključuje .
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.