Šaranović: Bečić na meti kriminalnih klanova zato što je nepotkupljiv
Danilo Šaranović

Šaranović: Bečić na meti kriminalnih klanova zato što je nepotkupljiv

Poslanik Demokrata Danilo Šaranović saopštio je da je lider te partije Aleksa Bečić godinama “na meti najmonstruoznijih kriminalnih klanova, samo zato što nema cijenu”.

"Podsjećamo na izjavu predsjednika Odbora za kontrolu službi bezbjednosti Republike Srbije koju je dao početkom 2021. godine, a u kojoj je ustvrdio da su visoki policijski funkcioneri MUP-a Crne Gore svojevremeno “pravili plan likvidacije predsjednika Demokrata Alekse Bečića", naveo je Šaranović na Tviteru.

Vjerovatno su, kako kaže, jasnije neke izjave nakon “jučerašnjih dokaza da su visokorangirani članovi kriminalnih klanova, a ujedno i funkcioneri MUP-a Crne Gore tajno pratili Aleksu Bečića"

"A ono što je definitivno jeste da je Aleksa Bečić očito godinama prvo kao lider opozicije, a onda i kao predsjednik Skupštine na meti najmonstruoznijih kriminalnih klanova, samo zato što nema cijenu i što se usudio da javno i otvoreno govori o nosiocima organizovanog kriminala", zaključio je Šaranović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.