URA: Lideri desnice Bečić i Milačić sabotirali izbor Tužilačkog savjeta štiteći Katnića i kriminal
Građanski pokret URA

URA: Lideri desnice Bečić i Milačić sabotirali izbor Tužilačkog savjeta štiteći Katnića i kriminal

Aleksa Bečić i Boris Bogdanović udruženi sa svojim prirodnim ideološkim partnerima iz desnice, ovog puta u vidu Marka Milačića žele da odgovornost oko afera vezanih za policijske službenike pripišu bezbjednosnom sektoru i Dritanu Abazoviću, saopšteno je danas iz Građanskog pokreta URA.

"Aleksa Bečić i Boris Bogdanović pritom zaboravljaju da su upravo oni 7 mjeseci kočili izbor Tužilačkog savjeta a time i razrješenje Milivoja Katnića i njegovih saradnika u SDT-u koji su predmete poput Lazovića i Milovića gurali u fioke. Sada je jasno zašto se Katnić zahvaljivao Bečiću i Bogdanoviću što su ga spašavali smjene sa čela SDT-a", ukazali su iz GP URA.

Poručuju da su spisi EUROPOL-a već mjesecima u SDT-u i vezano za njih niko nije reagovao a podsjetili da je URA upravo ovu instituciju detektovala kao glavni problem u obračunu sa organizovanim kriminalom i na to ukazivala 7 mjeseci.

Za sve to vrijeme pokušavali su kako poručuju da od Bečića i Bogdanovića dobiju podršku za izbor novog Tužilačkog savjeta ali oni su taj proces kočili na čemu im je Milivoje Katnić svesrdno zahvaljivao, sada je i jasno zbog čega.

"Bečić i Bogdanović su politički najodgovorniji zašto je organizovani kriminal i korupcija dobila institucionalnu zaštitu i nakon smjene DPS režima nakon 30 godina. Sve drugo što Bečić, Bogdanović i Milačić sada pokušavaju da teorijama zavjere, svojestvene desničarskim politikama, pokušavaju da prikažu javnosti su notorne neistine a vrijeme pred nama će pokazati koliko je URA odlučna u borbi sa organizovanim kriminalom", zaključili su iz GP URA.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.