Bečlija se zadržao na benzinskoj pumpi duže od 15 minuta pa kažnjen sa 180 eura
Ilustracija

Bečlija se zadržao na benzinskoj pumpi duže od 15 minuta pa kažnjen sa 180 eura

Dejan M. se početkom godine u Beču počastio se veknom i sokom na benzinskoj pumpi. Nakon što ih je konzumirao na licu mjesta, kažnjen je sa 180 eura.

Dejan M. zaustavio se 8. januara na benzinskoj stanici u Deblingu, kako bi natočio gorivo i pojeo nešto na brzinu. Kad je dobio mesnu veknu i hladan sok, koje je naručio, odmah ih je konzumirao na licu mjesta. Međutim, nekoliko dana kasnije dobio je iznenađenje – tužbu za ometanje poseda, prenosi N1 Zagreb pisanje Fenix magazina.

Bečlija bi sada trebalo da plati 180 eura jer je pojeo mesnu veknu na benzinskoj pumpi. Kao razlog se navodi to što je na tom mjestu bio parkiran duže od 15 minuta.

“Prvo morate da sipate gorivo i dođete na kasu, a zatim naručite jelo i pričekati pripremu, i na kraju sve da platite”, rekao je bijesni Bečlija u razgovoru za “Heute”.

Međutim, izgleda da nije jedini koji je dobio tužbu zbog ometanje posjeda na pomenutoj pumpi. Na Guglu postoji nekoliko komentara nezadovoljnih kupaca koji su doživjeli slične stvari na istoj benzinskoj pumpi. Na primjer, jedan od njih kupio je cigarete u trgovini i takođe mu je naplaćeno 180 eura, a to očigledno nije usamljeni slučaj.

Kao što je “Heute” pisao prije nekoliko nedelja, iza tužbe stoji privatna kompanija za nadzor parkinga, koju je nadležni vlasnik zadužio za nadzor posjeda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.