Nikola Đurašković

Gradonačelnik Prijestonice poručio

"Cetinje ja naš ponos, a vama i sličnima vječiti trn u oku"

Kada imate provincijalni kompleks, koji Andrija Mandić i njegovi podržavaoci pokazuju decenijama, onda ne čudi da mrzite grad kojim bi se svako u svijetu ponosio, saopštio je danas gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković.

"Cetinje je naš ponos i najveća emocija, a vama i sličnima vječiti trn u oku. Boli vas što su sve najveće crnogorske pobjede kretale i kreću sa Cetinja. Grad Heroj, grad Ivana Crnojevića, Sv. Petra Cetinjskog, velikog Njegoša, Lubarde i Lesa Ivanovića, narodnih heroja, najboljih ljekara, umjetnika, sportista - grad vrijednih radnika koji su izgrađivali Crnu Goru", poručio je Đurašković. 

Navodi da kad Andrija Mandić i njemu slični kažu da mrze Cetinje oni u stvari pokazuju da ne vole Crnu Goru, njenu slobodu i nezavisnost za koju su ginule generacije najboljih sinova i kćeri Crne Gore.

"Jer vama je ionako Crna Gora bitna samo oko prvoga, kad liježu plate i uplate iz državnog budžeta. Svim ostalim danima vi ste na usluzi svojim šefovima iz prijestonice jedne od susjednih država. Ali je dobro da konačno pokazujete svoje pravo lice, iako se sjećamo kako ste upravo na Cetinje dolazili u finišu svoje neuspješne predsjedničke kampanje, pokušavajući da prevarite ponekog, glorifikujući naš grad", ukazao je prvi čovjek Prijestonice.

"Ko neće brata za brata, hoće tuđina za gospodara" je stara poslovica koja savršeno opisuje marionetsku i petokolonašku politiku jednog od lidera DF koji će zasigurno biti upisan kao najveći politički gubitnik u istoriji Crne Gore.

"Njegova politika je već danas gubitnička u Crnoj Gori, a uskoro će i svijetli Nikšić biti oslobođen Mandićeve politike prošlosti i ponižavanja Crne Gore. Cetinje je bilo, jeste i biće prijestonica i ponos nezavisne, antifašističke, građanske Crne Gore, a Andrija Mandić će uskoro u političku prošlost, upamćen kao i svi oni koji su služili interesima druge države i više voljeli tuđe od svojega!", zaključio je Đurašković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.