Orlandić: Stajanjem u zaštitu Kneževića, SNP pokazuje da je u Vladu ušao da završi ono što Krivokapić nije stigao
Danilo Orlandić, Foto: SD

Orlandić: Stajanjem u zaštitu Kneževića, SNP pokazuje da je u Vladu ušao da završi ono što Krivokapić nije stigao

Svega nekoliko dana nakon formiranja Vlade, SNP pokazuje da je u Vladu ušao da bi završio ono što Krivokapić nije stigao, saopštio je potpredsjednik SD Danilo Orlandić reagujući na saopštenje SNP-a u kojem ta partija navodi da je policijski funkcioner Petar Knežević na meti a da “patriotski aktivisti treba da uspore malo”.

“Stajanjem u zaštitu onih, koji okupljene na Belvederu nazivaju “bagrom”, postaje jasno da nam trećinu Vlade i Skupštinu kontrolišu izvanjci”, istakao je on.

Prema njegovim riječima, ovo je još jedan uvjerljiv dokaz da je manjinska Vlada, u kojoj, ocjenjuje Orlandić, ključnu ulogu imaju oni koji već dvije godine čine sve da razvale državu i njene institucije, “novi opasan eksperiment, kojem ćemo biti najveći oponenti”.

“Nemojte posije da bude, da opet, nismo znali”, poručuje Orlandić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.