Porodica potvrdila:  Preminuo Mino Rajola

Porodica potvrdila: Preminuo Mino Rajola

Fudbalski agent Mino Rajola posle višemjesečne bolesti umro je u 54. godini života, saopštila je njegova porodica.

Italijan je zastupao mnoge fudbalske zvijezde poput Zlatana Ibrahimovića, Pola Pogbe, Erlinga Holanda, Pavela Nedveda…

Prije četiri mjeseca Rajola je hitno primljen u bolnicu u Milanu, gdje je operisan, posle čega se borio za život.

Prema škrtim informacijama do kojih je tada moglo da se dođe radilo se o problemu sa plućima. Posle tih prvih vijesti o bolesti, uslijedili su i optimistični izvještaji da je Rajola bolje te da započinje opravak, ali je posle toga došlo do komplikacija, prenosi N1.

Rajola je rođen 1967. godine u Italiji, ali je veći dio djetinjstva i mladih dana proveo u Holandiji. Ime je u svijetu fudbala izgradio na transferima Denisa Bergkampa i Pavela Nedveda, a u godinama koje su uslijedile postao je sinonim za najveće transfere i najbolje igrače.

Prije par dana, dok se Mino u bolnici borio za život, pojavila se informacija da je umro, što je odmah demantovano, ali sada je njegova porodica objavila saopštenje, kako bi potvrdila tužnu vijest.

“U beskrajnoj tuzi obavještavamo vas da je preminuo najpažljiviji i najnevjerovatniji fudbalski agent koji je postojao.

Mino se do kraja borio sa istom snagom sa kojom je sjedao za pregovarački sto da brani ineterese svojih igrača. Kao i obično, Mino nas je učinio ponosnima a da to nije ni znao.

Mino je dodirnuo toliko života kroz svoju karijeru i ispisao novu istoriju modernog fudbala. Zauvijek će nam nedostajati.

Minova misija da fudbal učini boljim mjestom za igrače će se nastaviti sa istom pasijom.

Zahvaljujemo svima na neizmjernoj količini podrške koju smo dobili u ovim teškim vremenima i molimo vas da poštujete privatnost porodice i prijatelja u ovim teškim trenucima

Porodica Rajola”, stoji u saopštenju koje su prenijeli svi svjetski mediji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.