SNP: Nikad nećemo zaboraviti žrtve NATO bombardovanja u Murinama, klanjamo se njihovim sjenama
Socijalistička narodna partija

SNP: Nikad nećemo zaboraviti žrtve NATO bombardovanja u Murinama, klanjamo se njihovim sjenama

Socijalistička narodna partija nije nikada niti će zaboraviti žrtve NATO bombardovanja u Crnoj Gori iz 1999. godine, kada je u malom mjestu Murino stradalo šest naših građana, od kojih troje djece, saopšteno je danas iz te partije.

"U vrijeme velikih patnji naroda na prostoru ondašnje  zajedničke države Srbije i Crne Gore, izazvane NATO bombardovanjem, stradali su mnogi nevini životi. Imena Julije, Olivere, Miroslava, Milke, Vukića i Manojla zapisana su na spomen obilježju u Murini  i u srcima njihovih najbližih. Pamtimo ih i mi u SNP-u i poklanjamo njihovim sjenima,  poručujući svima da ih nikada nećemo zaboraviti", ukazali su iz te partije.

Poručuju da imaju moralnu obavezu da se sa dubokim pijetetom sjeća nevino stradalih žrtava u Murini i da makar riječju podsjeća na njih na dan njihovog stradanja prije 23 godine.

"Pred nama svima je i obaveza da čuvamo našu državu i građane, da učinimo život boljim i ljepšim za neka buduća pokoljenja, kako se nikada više ne bi ponovila 1999. godina, nikada i nikome. Slava žrtvama iz Murine i vječni pomen", zaključuje se u saopštenju SNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.