Božović: Nije moguće odložiti lokalne izbore u Budvi

Božović: Nije moguće odložiti lokalne izbore u Budvi

Nije moguće odložiti lokalne izbore u Budvi, kazao je kandidat za predsjednika Opštine Budva i funkcioner Demokratskog fronta Milo Božović.

"Jasno vam je da se jednom političkom odlukom pokušava spasiti rejting. Znači, Demokratski front je za objedinjavanje lokalnih izbora, ali ne na ovaj način. To treba da bude politički dogovor unutar Skupštine, svih političkih predstavnika i da se donese zakonsko rješenje", kazao je Božović.

Prema njegovim riječima, način na koji se sada radi je u najmanju ruku je problematičan.

"Kada me pitate za Budvu, mislim da neće smjeti da odlože izbore u Tivtu i Budvi. Dodatno je problem da se odlože jer su već raspisani izbori, ušlo se u tu priču, a onda to su gradovi u kojima je uvedena prinudna uprava", naveo je Božović u emisiji "Patriotske igre" na Adria televiziji.

On je naveo da je u Budvi uvedena prinudna uprava jer šest mjeseci Skupština nije funkcionisala.

"Sad hoćemo da damo nakon šest mjeseci još sedam, osam mjeseci da gradom upravljalju neki provjerenici koje je vlada predložila. To nije moguće zakonom i to je kršenje volje birača", rekao je Božović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.