Demantuju vijest da je preminuo agent Mino Rajola
Mino Rajola

Demantuju vijest da je preminuo agent Mino Rajola

Brojni svjetski mediji objavili su da je jedan od najpoznatijih fudbalskih menadžera Mino Rajola preminuo je u četvrtak, što su prenijeli i domaći mediji. Nedugo nakon toga stižu i demanti vijesti.

Među onima koji demantuju vijest da je Rajola izgubio bitku za život je i Fabricio Romano koji citira ljekara Alberta Zangrilja iz bolnice San Rafaele u Milanu koji je za agenciju Ansa rekao da je bijesan zbog poziva ranih novinara i „novinara“ koji spekulišu o smrti čovjeka koji se bori za život, prenosi N1 Beograd.

Romano je objavio i zvanično saopštenje Mina Rajole:

"Trenutno zdravstveno stanje za one koji se pitaju: bijesan sam jer su me ubili dva puta za četiri mjeseca. Izgleda da ipak umijem da se reanimiram".

Sredinom januara pojavile su se informacije da se Rajola nalazi u bolnici u Milanu gdje je hitno operisan, te da se bori za život, ali detalja nije bilo.

Prema škrtim informacijama do kojih je tada moglo da se dođe radilo se o problemu sa plućima. Posle tih prvih vijesti o bolseti, uslijedili su i optimistični izvještaji da je Rajola bolje te da započinje opravak.

Rajola je rođen 1967. godine u Italiji, ali je veći dio djetinjstva i mladih dana proveo u Holandiji. Ime je u svijetu fudbala izgradio na transferima Denisa Bergkampa i Pavela Nedveda, a u godinama koje su uslijedile postao je sinonim za najveće transfere i najbolje igrače.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.