Makrona na pijaci kod Pariza gađali čeri paradajzom
Foto: Beta

Makrona na pijaci kod Pariza gađali čeri paradajzom

Ponovo izabrani francuski predsjednik Emanuel Makron za dlaku je danas izbjegao da ga pogodi nešto nalik na kesu čeri paradajza dok se probijao kroz bučnu masu na pijaci sjeverozapadno od Pariza.

Plava kesa puna malih crvenih i narandžastih plodova preletjela je iznad glave francuskog lidera i odbila se o ramena i ruke dvojice tjelohranitelja pored njega, vidi se na snimku TV BMF.

Kada je neko iz mase uzviknuo "projektil" tjelohranitelji su podigli ruke iznad Makronove glave da ga zaštite, potom je neko otvorio crni kišobran, a predsjednik se onda sklonio ispod pijačnog suncobrana na nekoliko trenutaka dok se stvari nijesu smirile.

Makron je nakon incidenta nastavio šetnju u Serži-Pontoaz, družeći se i razgovarajući sa ljudima na pijaci, prenosi Beta.

On je rekao novinarima da je posjetio radničko naselje kao dio svog ranijeg obećanja da će ujediniti Francusku nakon predsjedničke kampanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.