Policija: Nisu pronađeni sumnjivi ili opasni predmeti, postoje svi preduslovi za nesmetano odvijanje nastave
Foto: Screenshot/Rtcg

Policija: Nisu pronađeni sumnjivi ili opasni predmeti, postoje svi preduslovi za nesmetano odvijanje nastave

Policijski službenici su izvršili pregled objekata i prostora nakon današnjih dojava o bombama kojom prilikom nisu pronađeni sumnjivi ili opasni predmeti. Kako su kazali iz policije, postoje svi preduslovi za nesmetano odvijanje nastavnog procesa u obrazovnim ustanovama.

Službenici Uprave policije su postupili po svim prijavama upućenim tokom današnjeg dana, a koje su se odnosile na navode o eksplozivnim napravama u vaspitno – obrazovim ustanova i drugim objektima, saopštila je Uprava policije.

Pripadnici policije su u cilju eventualnog pronalaska opasnih predmeta i otklanjanja potencijalnih opasnosti izvršili pregled objekata i prostora kojom prilikom nisu pronađeni sumnjivi ili opasni predmeti - naveli su iz policije.

Aktivnosti policije na identifikaciji pošiljaoca su, kako se dodaje, u toku, kako kroz intenzivne policijsko-tužilačke aktivnosti u zemlji, tako i putem međunarodne policijske saradnje. 

"Sa aspekta izvršenih kontrola, sprovedenih procedura i postupaka koje smo do sada realizovali, postoje svi preduslovi za nesmetano odvijanje nastavnog procesa u obrazovnim ustanovama", zaključuju iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.