Bečić: Manjinska vlada je šarada koja će brzo proći, a izbori će uskoro biti
Foto: Demokrate CG

Protestna šetnja u Bijeloj

Bečić: Manjinska vlada je šarada koja će brzo proći, a izbori će uskoro biti

Herceg Novi je grad slobode, jer je prvi okrenuo leđa bivšoj vlasti, nikada ne prihvativši da u Novom zažive antipolitičke, antigrađanske i antievropske vrijednosti i prakse, istaknuto je na skupu Demokratske Crne Gore održanom večeras u Herceg Novom.

 U jednom od bisera novske rivijere, Bijeloj, održana je 23. protestna šetnja protiv izdaje izborne volje građana i formiranja, kako su naveli u saopštenju, pučističke, takozvane manjinske Vlade.

Novljanima je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić poručio da će sva ova šarada brzo proći, da će izbora uskoro biti, i predsjedničkih i vanrednih parlamentarnih, da će pobjede građana tek doći, jer ko jednom osvoji slobodu više je se ne odriče.

“Časno je otići u opoziciju, ali je nečasno ispisati stranice političke izdaje, i zato tamo nećete vidjeti nijednog Demokratu, jer je nama politički moral na prvom mjestu. Sve ste prethodnih mjeseci vidjeli, a smo vam ovo unaprijed kazali. Kada smo izabrali nezavisan i profesionalan Tužilački savjet, kada smo snagom države trebali da mu damo vjetar u leđa, da pravna država zaživi punim plućima i počne da rješava najteže probleme ovog društva što su kriminal i korupcija, oni su odlučili da sve sruše, i da sa poraženima koji su takav sistem u Crnoj Gori ustanovili naprave novu većinu”, naglasio je lider Demokrata.

Dodaje da je kratak, ali jasan put od čuvenih spiskova za hapšenje kojima se teatralno mahalo u Skupštini, do saradnje i služenja onima sa tog spiska.

Prema njegovim riječima, izabrali su da u život vrate nokautirani i pobijeđeni DPS, uprkos svemu što su obećavali građanima i zbog čega su dobili glasove tih građana.

Ističe da su Demokrate pokazale, i na djelu da nije svaki političar isti, podsjetivši da su se svi funkcioneri Demokrata po stupanju na odgovone funkcije odrekli privilegija i radili isključivo za platu i javni interes.

"Demokrate neće otići na sjednicu zavjereničkog skupa na kojem planiraju uspostaviti nelegalnu i nelegitimnu Vladu. Zato, opet ćemo ih pobijediti, jer mi smo sa građanima i za građane, a ova skalamerija će brzo otići tamo gdje joj je mjesto", poručio je Bečić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.