Vulin: Razbijeno 30 kriminalnih grupa i zaplijenjeno 12 tona droge
Aleksandar Vulin

Vulin: Razbijeno 30 kriminalnih grupa i zaplijenjeno 12 tona droge

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je policija za godinu i po dana procesuirala 30 organizovanih kriminalnih grupa i zaplijenila više od 12 tona narkotika.

Vulin je na kolegijumu Uprave kriminalističke policije rekao da je od januara do aprila 2022. godine razbijeno i procesuirano 10 organizovanih kriminalnih grupa, od toga pet zbog trgovine drogom.

"Za godinu i po dana zaplijenjeno je više od 12 tona droge, a od januara ove godine do danas oko 1,5 tona“, kazao je Vulin, a prenio njegov kabinet.

On je dodao da je od januara otkriveno i 15 laboratorija za uzgoj marihuane.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.