Tanja Savić o “vezi” sa Stanivukovićem: Nisam se bunila, bilo mi je simpatično
Tanja Savić

Posle dvije godine slavi Vaskrs sa sinovima!

Tanja Savić o “vezi” sa Stanivukovićem: Nisam se bunila, bilo mi je simpatično

Pjevačica Tanja Savić prvi put slavi Vaskrs sa djecom Maksimom i Đorđem u Srbiji, pošto su ranijih godina sinovi boravili u Australiji, a dvije posljednje godine su bili i razdvojeni od Tanje.

Pjevačica će praznik provesti u krugu porodice i prijatelja, ali i publike, pošto je večeras očekuje nastup. U pomenutom krugu, izgleda, nema mjesta za gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića, o čijoj se navodnoj ljubavnoj vezi sa Tanjom uveliko pisalo.

Ipak, pjevačica za Blic kaže da je jedino mjesto na kom može da demantuje nešto, ukoliko to poželi, Instagram.

“Što se tiče tog spajanja, nisam se bunila, jer mi je to bilo simpatično. Mediji su nas sami spojili, pa razdvojili. I oni su vjerovatno željeli da mi pripišu nekog ko bi mi pristajao u tom trenutku”, kazala je Savić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.