Medojević: Zakucaće pravda Ibrahimoviću i Abazoviću na vaša vrata, pitajte Medenicu
Nebojša Medojević

Medojević: Zakucaće pravda Ibrahimoviću i Abazoviću na vaša vrata, pitajte Medenicu

Predsjednik Pokreta za promjene, Nebojša Medojević, kazao je da je Ervin Ibrahimović pristao da učestvuje u "organizovanom zločinu protiv države, Ustava, demokratije i parlamentarizma u Crnoj Gori".

"Švercovani samoproglašeni predsjedavajući Skupštine zakazao je švercovanu sjednicu švercovane Skupštine, suprotno Ustavu i Poslovniku. Što se grbo rodi, vrijeme ne ispravi. Iz neprava ne može nastati pravo. Švercovani Ibrahimović je trebao zakazati sjednicu švercovane Skupštine u magacinima sa švercovanim cigaretama i kokainom u slobodnoj zoni u Luci Bar. I onako ova švercovana većina je plaćena krvavim novcem narko i duvanske mafije. Švercovana Skupština izabraće kokainsku vladu koja će služiti svojim poslodavcima - narko i duvanskoj mafiji. Nema stresa nema bjesa, kad je puna kesa. Zakucaće pravda Ibrahimoviću i Abazoviću i na vaša vrata. Pitajte Vesnu Medenicu", poručio je Medojević.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.