Poslanici zatražili da sjednica Parlamenta bude zakazana 28. aprila; Konatar: Čeka nas dosta posla
Skupština Crne Gore

Poslanici zatražili da sjednica Parlamenta bude zakazana 28. aprila; Konatar: Čeka nas dosta posla

Četrdeset šest poslanika podnijelo je danas potpredsjednici Skupštine Crne Gore Branki Bošnjak (PzP) predlog sa sazivanje sjednice parlamenta za 28. april na Cetinju, na kojoj bi se, između ostalog, birala nova vlada. Informaciju je na Tviteru objavio poslanik GP URA Miloš Konatar.

Na toj sjednici se, prema Poslovniku Skupštine, mora izabrani novi šef parlamenta.

"Osim izbora novog predsjednika Skupštine i nove 43. Vlade Crne Gore na dnevnom redu će biti i izmjene zakona o akcizama i PDV u cilju pomoći građanima i privredi. Čeka nas dosta posla", poručio je Konatar.

Na predloženom dnevnom redu, osim izbora čelnika parlametna i nove vlade, nalaze se i izmjene Zakona o akcizama i Zakona o porezu na dodatnu vrijednost, te Predlog zakona o privremenim mjerama za ograničavanje cijena prozivoda od posebnog značaja za život i zdravlje ljudi.

Posljednja predložena tačka su izbori i imenovanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.