Bečić: Farsa je razobličena, sve je rađeno isključivo radi povratka DPS-a na vlast
Aleksa Bečić

"URU nije briga za Ustav i pobjedu od 30. avgusta"

Bečić: Farsa je razobličena, sve je rađeno isključivo radi povratka DPS-a na vlast

Model 49 poslanika je propao, a sve navodno rađeno zbog deblokade pravosuđa i evropskog puta, a u stvari isključivo zbog povratka DPS-a, saopštio je lider Demokrata, Aleksa Bečić komentarišući današnju izjavu mandatara Dritana Abazovića da formiranje nove vlade podržava 46 poslanika crnogorskog parlamenta.

"Farsa je konačno razobličena. Umjesto evropskog puta dobili smo puteve funkcija,fotelja i podjela.  Najveći broj fotelja u novijoj istoriji crnogorskih vlada. Više ministara nego poslanika i partija koje treba da čine Vladu. Program ne postoji. Program više niko ne pominje. Nije ih briga što imaju dijametralno suprotne stavove oko ključnih programskih pitanja" saopštio je Bečić na Tviteru.

On je kazao da URU nije briga za 30. avgust.

"Nije ih briga za Ustav. Nije ih briga što narod želi izbore. Bitna im je fotelja. Fotelja liječi sve njihove navodne razlike, što potvrđuje da su ovaj narod vještački dijeli i svađali 30 godina. Narod će im sve ovo uskoro vratiti na izborima, a ja sam ponosan na sve poslanike Demokrata koji nijesu izdali. Narode Crne Gore, nikad vas nećemo izdati" saopštio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.