Konatar: Vlada će imati četiri potpredsjednika i 20 ministarstava
Miloš Konatar

Crna Gora izlazi iz političke krize

Konatar: Vlada će imati četiri potpredsjednika i 20 ministarstava

Poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar saopštio je da će 43. Vlada Crne Gore imati četiri potpredsjednika, koji će biti i resorni ministri.

"Imaće četiri potpredsjednika, koji će biti i resorni ministri nekog od 20 ministarstava koliko će imati nova Vlada. 43. Vladu će činiti partije nacionalnih manjina u Crnoj Gori, SNP, SDP i naravno Građanski pokret URA", saopštio je na Tviteru Konatar.

Prema njegovim riječima, Crna Gora izlazi iz političke krize.

"Vrijeme je da zakoračimo putem pomirenja u susret evropskoj budućnosti. Pregovori su trajali možda i duže nego što su trebali, ali najvažnije da Crna Gora dobija novu evropsku 43. Vladu. Čeka nas dosta posla. Uspjećemo", napisao je Konatar.

Nova 43. @VladaCG @DritanAbazovic će biti formirana.

Imaće 4 potpredsjednika, koji će biti i resorni ministri nekog od 20 ministarstava koliko će imati nova Vlada.

43. Vladu će činiti partije nacionalnih manjina u Crnoj Gori, SNP, SDP i naravno @pokretura.

Može Crna Gora. ❤

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.