Ćazima „napala“ zastava EU tokom Krivokapićevog govora

Nesvakidašnji „incident“

Ćazima „napala“ zastava EU tokom Krivokapićevog govora

Ćazim Alković, menadžer opštine Bar, postao je pravi hit na društvenim mrežama zbog "borbe" koju je vodio protiv zastave Evropske unije.

Nesvakidašnji „incident“ dogodio se kada su premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović držali govore, pošto su otvorili Kuću maslina zajedno sa predsjednikom opštine Bar Dušanom Raičevićem, prensi N1.

Alković je stajao neposredno iza govornice, pored zastava Evropske unije i Crne Gore.

Dok je premijer Krivokapić držao govor, dunuo je vjetar, pa je zastava EU „napala“ Alkovića i obmotala mu se oko glave.

Drugi "podmukli napad" na Alkovića dogodio se tokom obraćanja ministra. Tada mu se zastava ponovo obmotala oko glave, pa je on skinuo, ali je zastava "uzvratila udarac" i ponovo "napala".

Korisnici Tvitera su, nakon dijeljenja snimka, redom ostavljali veoma duhovite komentare, a jedan od njih je i da su Alkovića "spopale evropske vrijednosti".

Crnogorski zvaničnik hit na internetu, dva puta ga "napala" zastava EU

Video izvor: Vlada Crne Gore pic.twitter.com/OM2UHQPYm5

— TV N1 Sarajevo (@N1infoSA) April 18, 2022

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.