Nišić poručuje

"Dobro je da je vlada ekspertska, pa nas ne bruka pred međunarodnom zajednicom"

Znamo li koje su te čuvene restriktivne mjere koje smo teškom mukom usvojili Vlado Crne Gore, upitala je direktorica Socijaldemokrata Irma Nišić, nakon saopštenja MVP o “prekidu diplomatskih odnosa sa Rusijom”.

“Na stranu to, sad imamo situaciju da MVP ne zna šta znači prekid diplomatskih odnosa. Vjerovatno su mislili da je to isto što i proglašenje ambasadora Rusije “personom non gratis”, navela je na Tviteru Nišić.

“Razmišljam samo šta bi se tek desilo da Vlada nije ekspertska… Mogli bi nas obrukati pred međunarodnom zajednicom”, zaključila je ona.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.