Crnogorski rukometaši nemaju pravo na grešku: Prekinućemo pobjednički niz Grčke
Ševaljević, foto: RSCG

Crnogorski rukometaši nemaju pravo na grešku: Prekinućemo pobjednički niz Grčke

Crnogorski rukometaši nemaju pravo na grešku pred svojim navijačima kazao je kapiten reprezentacije Vasko Ševaljević pred večerašnji revanš meč baraža protiv Grčke za Svjetsko prvenstvo u Poljskoj i Švedskoj. Istakao je da će večeras Crna Gora prekinuti niz od devet pobjeda Grčke.

Utakmicu možete pratiti uživo na Drugom programu TVCG od 17:50h.

Ševaljević kaže da su naši rukometaši spremni i da su se odmorili.

“Imamo još trening jutrošnji i analizu, da se još pripremimo za zadatke koji nas čekaju večeras. Neće biti lako, ali nije nam prvi put. Mislim da smo 100 odsto spremni i da ćemo opravdati očekivanja”m kazao je Ševaljević.

Reprezentativac Marko Lasica kaže da su ostale još finese da se odrade pred meč.

“Nadam se da ćemo posložiti stvari kako treba i da ćemo dobro odigrati utakmicu”, kazao je Lasica.

Ševaljević je istakao da Grčka ima devet pobjeda zaredom i da su puni samopouzdanja.

“Večeras je vrijeme da se taj njihov niz prekine. Ako ih svedemo na minimum ne sumnjam u našu pobjedu. Uvijek treba biti oprezan, a pred našim navijačima nemamo pravo na grešku”, kazao je Ševaljević.

Kapiten je rekao da je jako bitno nastaviti kontinuitet jakih takmičenja nakon Evropskog prvenstva na kojem su ostvarili veliki uspjeh.

“Mislim da treba da se plasiramo na Svjetsko prvenstvo kako bi imali kontinuitet i mislim da nećemo podbaciti”, rekao je Ševaljević.

Lasica je pozvao navijače da dođu u što većem broju i da zajedno slave prolazak na SP.

RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.