Šokantan snimak: Muškarac šutira ženu i njenog psa (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući video snimak, na kojem se vidi kako nepoznati muškarac udara ženu i šutira njenog psa nasred ulice u Zemunu.

Na video snimku se vidi kako žena čuči na podu dok se oko nje bore dva psa, jedan, pretpostavlja se njen, koji je bez povoca i drugi u vlasništvu muškarca koji stoji iznad njih vidno iznerviran tučom pasa, te počinje da šutira prvo životinju, a nakon toga i da udara ženu koja leži na podu i drži njegovog psa, vjerovatno pokušavajući da ih razdvoji, prenosi Nova.rs.

„Ne vuci mog psa, ne vuci mog psa, gdje ti je povodac“, vikao je bijesno muškarac.

Iako su se životinje ubrzo razdvojile, muškarac sa snimka nije prestao da verbalno napada ženu, te je potom ponovo fizički napao, gurao i udario.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.