Spajić: Milatović da predvodi grupu građana u Podgorici
Jakov Milatović

Predložio

Spajić: Milatović da predvodi grupu građana u Podgorici

Ministar finansija Milojko Spajić saopštio je da je ministra ekonomskog razvoja Jakova Milatovića predložio da predvodi grupu građana u Podgorici za predstojeće lokalne izbore.

"Predložio sam da Jakov Milatović vodi grupu građana u Podgorici. Koga biste još voljeli da vidite na toj izbornoj listi", upitao je Spajić na Tviteru.

Milatović je ranije za RTCG saopštio da ne bi bježao od kandiidature za gradonačelnika Podgorice na predstojećim izborima u Podgorici.

Predložio sam da @JakovMilatovic vodi grupu građana u PG. Koga biste još voljeli da vidite na toj izbornoj listi? pic.twitter.com/rbIGSLtm1H

— Milojko Spajić (@MickeySpajic) April 15, 2022

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.