Đoković izgubio u Monte Karlu
Novak Đoković

Đoković izgubio u Monte Karlu

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković poražen je na startu turnira Mastersa u Monte Karlu od Španca Davidoviča Fokine 2:1 u setovima.

Đoković je bio nesiguran  kada je servirao, a to pokazuje i činjenica da je dozvolio rivalu da napravi čak devet brejkova.

Novak od starta meča nije igrao onako kako umije, kretanje mu nije bilo na nivou, pa je djelovalo da je poraz neminovan.

U prvom je Davidovič Fokina sa dva brejka poveo 4:1, smanjio je Đoković ribrejkom na 4:2, ali je do kraja još jednom izgubio servis za 6:3.

 Fokina je dva puta imao po brejk prednosti, međutim kod vođstva 4:2 dozvolio je Đokoviću tri vezana gejma, a drugi brejk je poklonio sa tri duple servis greške.

Treći set je donio malo i neočekivano potpunu dominaciju Španca. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.