Bečić: Narod se ne miri sa izdajom i prekrajanjem izborne volje
Aleksa Bečić

Bečić: Narod se ne miri sa izdajom i prekrajanjem izborne volje

Crna Gora se ne miri izdajom i prekrajanjem izborne volje, poručio je lider Demokrata Aleksa Bečić.

"Tako se vara. Crna Gora se miri borbom za vrijednosti i standard građana, tako što se obezbjeđuju veće plate, penzije, staračke naknade, dječji dodaci", napisao je Bečić na Tviteru.

On je kazao da se ne može miriti slobodan sa neslobodnim čovjekom.

Neslobodni ljudi, kako je naveo, ne traže pomirenje i jedinstvo.

"Oni traže razdor, svađu, propadanje i degredaciju. U tim okolnostima oni ostaju i dalje neslobodni, ali postaju veoma bogati i imućni. Treba da mirimo slobodne i poštene ljude", kazao je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.