Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Đukanović primio u posjetu predsjednika Sjeverne Makedonija

"Posjeta Pendarovskog posebna čast i emocija, budućnost dvije države da gradimo na temeljima najvećih evropskih vrijednosti"

Posjeta predsjednika Sjeverne Makedonije Steva Pendarovskog Crnoj Gori čast je i posebna emocija, ocijenio je crnogorski predsjednik Milo Đukanović.

"Dvodnevni razgovori podsticaj daljem snaženju međudržavnih, partnerskih savezničkih veza, na temeljima zajedničke vizije da svoju budućnost gradimo na tekovinama euroatlantizma i najviših evropskih vrijednosti", napisao je Đukanović.

Navodi da je za Crnu Goru i crnogorske građane posjeta predsjednika "nama bliske i prijateljske zemlje i čast i posebna emocija".

bilaterala1

Nakon ceremonije dočeka, upisivanja u knjigu gostiju, predsjednici su imali i tête-à-tête razgovor nakon čega je, kako navode iz Predsjedništva, uslijedio sastanak delegacija dvije države.

Podsjećamo, Pendarovski boravi na poziv Đukanovića u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori danas i sjutra.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.