Brat Marka Carevića vrijeđao novinarku Gradske TV
Foto: Gradska TV

Porodica predsjednika Opštine Budva burno reagovala na posjetu novinarske ekipe

Brat Marka Carevića vrijeđao novinarku Gradske TV

Brat predsjednika Opštine Budva Marka Bata Carevića vrijeđao je danas novinarku Gradske televizije dok je u blizini kamenoloma Platac, kojim gazduje Carevićeva firma "Carinvest", sniman prilog o divljoj deponiji.

Kako prenosi portal Gradski.me, ekipa RTV Gradska bila je ugrožena od strane sina i braće predsjednika Opštine Budva koji su, kako kažu, svojim neprimjernim ponašanjem pokušali da skrenu priču sa aktuelne teme.

"U tome nisu uspjeli. Objektivno, tačno i nepristrasno ekipa je nastavila svoj posao", naveli su iz Gradske.

Firmi Carinvest iz Budve, u vlasništvu Marka Carevića, nedavno je obnovljen ugovor za koncesiju za eksploataciju kamena na lokalitetu Platac u Grblju. Zbog takve odluke mještani nisu krili ogorčenje, što su potvrdili i za Gradsku TV.

Oni između ostalog tvrde da javne rasprave o davanju koncesije za kamenolom nije ni bilo, a za uništavanje sela direktno krive aktuelnog potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, koji je, kako kažu, javno rekao da od koncesije neće biti ništa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.