Carević: Mi smo sprska zemlja, Boka je naše Kosovo
Marko Bato Carević

Carević: Mi smo sprska zemlja, Boka je naše Kosovo

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević izjavio je da su za njega neprihvatljive sankcije koje je Crna Gora uvela Rusiji zbog invazije na Ukrajinu. On je naveo i da je Boka srpska zemlja kao i Kosovo.

"Svi mi kao srpski narod i ja smo bili protiv referenduma. Znate kad ste mali onda ste podložni uticajima, a u Crnoj Gori je spoljni uticaj dominantan. I predstavnici vlasti za koju smo se mi borili jednostavno bezpogovorno slušaju politiku spolja i donose sankcije na direktno svoju štetu. To je meni neprihvatljivo", rekao je Carević.

Carević poziva  građane Republike Srpske da dođu u Crnu Goru. Za njega je, naglašava,  Boka Kotorska "srpska zemlja".

"Mi smo pogotovo Boka Kotorska, srpska zemlja kao što je Kosovo. To je dominantno srpski narod. Mi smo se 1918. ujedinili sa Srbijom i svako ko ne dolazi na crnogorsko primorje radi protiv interesa srpskog naroda", zaključio je Carević.

Carević je izrazio žaljenje što je u Crnoj Gori dominantna politika u odnosu na ekonomiju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.