Savović: Biće saslušani svi akteri video-snimka u Ulcinju
Opština Ulcinj

Savović: Biće saslušani svi akteri video-snimka u Ulcinju

Rukovodilac Osnovnog državnog Tužilaštva u Ulcinju Vladimir Savović kazao je da su saslušani svi akteri audio-snimka koji prikazuje navodnu kupovinu glasova u Ulcinju, osim Abazovića koji je bio opravdano odsutan, ali, kako dodaje, očekuju i da on dođe i da iskaz...

Savović je za "Pobjedu" kazao da je identifikovano lice koje je bilo sa tom grupom kada je sačinjen snimak, a koje je navodno trebalo da omogući sigurne glasove....

Na audio-snimku, koji je na albanskom jeziku, čuju se glasovi funkcionera koalicije „Za novi početak“, a na početku, NAVODNO, čuje se i glas lidera URE Dritana Abazovića. On je najavio da će podnijeti krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe koja je, kako kaže, montirala njegov glas na audio snimku.

Podsjetimo, u Ulcinju se danas ponavlja glasanje na biračkom mjestu 5, gdje bi 772 birača mogla da utiču na konačan rezultat lokalnih izbora.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.