Vučurović: DPS priča o moralu, umjesto da je odavno zabranjen njihov rad zbog pljačke i raznih zločina
Jovan Vučurović

Vučurović: DPS priča o moralu, umjesto da je odavno zabranjen njihov rad zbog pljačke i raznih zločina

Nije prvi put da DPS pokušava da igra na to da su građani možda zaboravili na njih i njihove lopovluke i zločine, kao i na to ko je ko na političkoj sceni CG, kazao je danas poslanik DF-a i predsjednik skupštinskog Odbora za ljudska prava i slobode Jovan Vučurović, reagujući na izjavu poslanice DPS-a Marte Šćepanović.

"Pa se usled toga pokušaja dogodilo da predstavnici Đukanovićeve političko kriminalne organizacije govore o platama i primanjima poslanika DF. Prosto je nevjerovatno da nekome, a naročito DF-u, lekcije iz morala pokušava dijeliti politička organizacija koja bi u svakoj demokratskoj državi, zbog svojih lopovluka, zločina, uništavanja države i naroda, bila zabranjena. A šef toga DPS kartela je, prema svim podacima, naročito inostranim, švercom, pljačkom, korupcijom i otimačinom zaradio stotine miliona evra. Pa umjesto da se čitav vrh kartela nalazi odavno u zatvoru, koji ih svakako čeka, njihovi predstavnici pričaju o DF i poslaničkim primanjima", istakao je Vučurović.

Poruka DPS- u kako je dodao Vučurović  je jasna - "ovakvim glupostima nećete skrenuti pažnju sa vaših krađa i zločina, ruku pravde i zakona ste samo trenutno izbjegli, zbog nesposobne vlade Zdravka Krivokapića, ali ruka pravde vas čeka, a čeka vas i DF, a građani vam nikada neće oprostiti trideset godina uništavanja, ekonomskog i moralnog".

"I kada vidimo ovakve izjave iz DPS-a, prosto ne možemo da vjerujemo da među onima koji su pobijedili 30. avgusta postoje partije koje su spremne da formiraju manjinsku vladu koju će podržati političko krilo mafije", zaključio je Vučurović. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.