Građani pozivaju

"Ne na djecu bombama: Mališane kući a roditelji ispred MUP-a"

Nakon današnjih uznemirujućih dojava o bombama u više crnogorskih škola, građani su, s razlogom, zabrinuti.

Pošto, zasad, nemamo odgovor ko stoji iza dojava i kako organi planiraju da reaguju kako se današnji dan ne bi ponovio, određeni broj građana na društvenim mrežama i Viberu poziva na bojkot škola počev od ponedjeljka 4. aprila.

"Ne na đecu bombama! Bojkot svih škola počev od ponedjeljka 4. aprila do daljega. Od ponedjeljka đeca kućama, a roditelji ispred MUP-a u svim gradovima, BOJKOT", navodi se u poruci.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.