Konatar Bulajiću: Ne brinite za novu Vladu, vaša obaveza je da zakažete Skupštinu
Miloš Konatar, URA

Konatar Bulajiću: Ne brinite za novu Vladu, vaša obaveza je da zakažete Skupštinu

Nova evropska Vlada će biti formirana, a obaveza potpredsjednika Skupštine Crne Gore Strahinje Bulajića je da zakaže sjednicu, poručio je poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar.

Pozvao je Bulajića da zakaže sjednicu i dodao da će se tako najbolje vidjeti ko ima većinu, a ko ne.

"Vjerujem da je moj uvaženi kolega Bulajić svjestan da je na čekanju na desetine akata koji moraju biti usvojeni kako bi se olakšao život građanima Crne Gore i da je jedini odgovoran zašto sjednica nije održana upravo potpredsjednik Bulajić. Dakle, ovdje više nije pitanje da li će se na prvoj narednoj sjednici birati nova Vlada, već nam je sjednica neophodna prije svega kako bi smanjili akcize na gorivo i smanjili PDV na osnovne životne namirnice", ukazao je Konatar.

Vjeruje da će Strahinja Bulajić poštovati sopstvenu riječ, da neće praviti opstrukciju i da će zakazati sjednicu Skupštine.

"A što se tiče nove 43. evropske Vlade ona će biti vrlo brzo izglasana i o tome uvaženi kolega Bulajić ne treba da brine", zaključio je Konatar.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.