Šćepanović: Slučaj pijanog državnog funkcionera, još jedan dokaz da je ovo najgora Vlada u istoriji Crne Gore
Skupština Crne Gore

Šćepanović: Slučaj pijanog državnog funkcionera, još jedan dokaz da je ovo najgora Vlada u istoriji Crne Gore

Slučaj visokog državnog službenika, zamjenika generalnog sekretara Vlade, Nikole Kandića koji pijan i to sa frapantnih 1.56 promila alkohola izazvao saobraćajnu nesreću službenim vozilom a zatim pokušao da drugo lice podmetne kao vozača, što je sada potvrđeno i zvaničnom presudom, samo upotpunjuje sliku o najgoroj Vladi u istoriji Crne Gore, sa isto takvim kadrovima koji su poslije 30. avgusta 2020. narodu predstavljeni kao spasioci, saopštila je poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore Marta Šćepanović. Kandićevo (ne)djelo pratila je nevjerovatna relativizacija i minimiziranje, prije svega od strane premijera Krivokapića i ministra policije, Sekulovića, dodala je ona.

"Ministar koji treba da brine o redu i miru, ubjeđivao nas je da ovih 1.56 promila, zapravo nešto minimalno, na nivou 2-3 piva, dok je premijer čak tvrdio da na osnovu njegovih saznanja, Kandić nije bio za volanom, kao i da postoji sumnja da su policajci zajedno sa oštećenim iz udesa to tako pokušali da prikažu", upitala je ona.

Ovi pokušaji aboliranja pijanog funkcionera Vlade, kako je dodala, samo su nadogradili imidž bahatosti koji je pratio rad ove vlasti.

"Zaista, da ova Vlada nije postojala, trebalo bi je izmisliti. Jer nikad građani Crne Gore ne bi na jednom mjestu mogli da vide toliku količinu neodgovornosti, bahatosti, neznavenosti, nestručnosti, ličnog interesa, svađe, mržnje, zlobe. Ovo je bilo jedno dragocjeno iskustvo, ali ipak, neponovilo se Crnoj Gori ikad više", poručila je Šćepanović. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.