Pozdnjakov Zekoviću: Sam si sebi potpisao kaznu; Zeković: Moj život je u rukama Brđanina
ALeksandar Saša Zeković

Pozdnjakov Zekoviću: Sam si sebi potpisao kaznu; Zeković: Moj život je u rukama Brđanina

Ruski građanin, ekstremista koji je do skoro boravio u Crnoj Gori, Vladislav Pozdnjakov, uputio je prijetnje aktivisti za ljudska prava i organizacionom koordinatoru Građanske inicijative 21. maj Aleksandru Saši Zekoviću.

Naime, on se na mreži Telegram direktno obratio Zekoviću riječima:

“Zekoviću, tebi se obraćam. Za svoje lažavine, za tvoje lažne dojave o bombama, odgovaraćeš debelo! Sam si sebi potpisao kaznu! Prenesite to ovom ćelavom pe*eru”, napisao je uz link Zekovićevog Tviter profila.

telegram11073x1536

Foto: Antena M

Kako je za Antenu M kazao Zeković u kratkoj izjavi, jasno je da je sada njegov život u rukama direktora Uprave policije.

“Obratiću se policiji, direktoru Brđaninu i samo ću mu reći da je moj život sada u njegovim rukama. Šta drugo mogu. Plašim se za svoju bezbjednost, a nikom ništa nažao nikad učinio nijesam”, rekao je Zeković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.