Zaharova: Nadamo se da emotivnost Bajdena neće odvesti svijet u katastrofu
Vijesti

Zaharova: Nadamo se da emotivnost Bajdena neće odvesti svijet u katastrofu

Portpraolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova kaže da se Moskva nada da emotivnost Džozefa Bajdena, kojoj je Bijela kuća pripisala oštre izjave američkog na račun ruskog predsjednika Vladimira Putina, neće odvesti svijet na ivicu katastrofe.

"Ako kažu da su to emocije, shvatate da to počinje da prevladava nad razumom, profesionalizmom, logikom", ocijenila je Zaharova, prenose RIA Novosti.

Bajden je, završavajući u subotu posjetu Evropi govorom u Varšavi, rekao da Ukrajina "nikada neće biti pobjeda za Rusiju" i da ruski lider Vladimir Putin "ne može da ostane na vlasti". Moskva je oštro reagovala na tu Bajdenovu izjavu, a Bijela kuća je kasnije saopštila da Bajden nije pozivao na smjenu rukovodstva Ruske Federacije. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.