Darmanović: Požari i dalje aktivni, situacija bolja
Foto: Anadolija

"Danas se očekuje najjači udar"

Darmanović: Požari i dalje aktivni, situacija bolja

Požari u više kolašinskih sela i jutros su aktivni, a komandir kolašinske Službe zaštite i spašavanja Željko Darmanović kaže za TVCG da je situacija jutros puno bolja.

Darmanović navodi i da su ekipe kolašinske Službe zaštite i spašavanja od rano jutros na terenu, a kako kaže kasno sinoć su odbili vatru na ključnim područjima.

“Trenutno je situacija puno bolja nego što je bila juče. Usmjeravamo vatru, smanjujemo joj dejstvo tako da se nadam da ćemo se danas lakše izboriti. Ipak mislim da će danas biti udarni dan, ako se požar bude kretao onako kako smo predvidjeli”, naveo je Darmanović.

On kaže da je dobro i što prethodna dva dana nije bilo vjetra. Ponovio je da zbog konfiguracije terena više od dva vozila bi se teško kretala na terenu.

“Ovo nam je trenutno dovoljno da odbranimo što se odbraniti može”, poručio je Darmanović.

Darmanović navodi i da su požari i dalje aktivni u više sela, kako je bilo i prethodnih dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.