Evo kako danas izgleda pobjednica Evrovizije Končita Vurst
Končita Vurst

Evo kako danas izgleda pobjednica Evrovizije Končita Vurst

Končita Vurst šokirala je publiku koja je pratila Evroviziju 2014. godine, a vrlo brzo je njena slika postala poznata širom svijeta.Pjevačica je postala poznata kada je u Kopenhagenu na Evroviziji pjesmu "Rise Like a Phoenix" otpjevala u dugoj, balskoj haljini dok je na licu imala bradu.

Pjevačica, koja je rođena kao pjevač Tomas Tom Nojvirt, osvojila je srca publike i odnijela pobjedu na takmičenju, i tako Evroviziju naredne godine dovela u Austriju.

Končitina popularnost od tada, već 8 godinma, nije se smanjila, te je mediji i dalje sa vremena na vrijeme prate.

Ovaj put pažnju je privukao njen instagram, na koji nerijetko kači slike.

Tomas Tom Nojvirt, odnosno Končita, i dalje se bavi muzikom i ima uspješne singlove te je svoju karijeru uglavnom preorijentisao na Austriju.

Veliki uspjeh postigao je i u svijetu mode noseći haljine Karla Lagerfelda, ali i Žan Pol Gotjea, a pored svega toga napisao je i jednu knjigu.

Danas njegove društvene mreže pokazuju da izgleda mnogo drugačije nego što ga pamtimo sa Evrovizije, te da je skratio kosu i probušio nos.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.