Krali novčanike, torbice, alate, elektromotore...
Ilustracija

Rasvijetljena četiri krivična djela na području Rožaja i Bijelog Polja

Krali novčanike, torbice, alate, elektromotore...

Službenici Uprave policije su u Bijelom Polju i Rožajama rasvijetlili četiri krivična djela teška krađa i lišili slobode šest izvršilaca ovih djela a protiv jednog podnijeli krivičnu prijavu.

"Naime, bjelopoljska policija je u kratkom roku rasvijetlila dva krivična djela teška krađa koja su izvršena na štetu dvije ženske osobe. Krivična prijava je podnijeta protiv A.B. koji je, kako se sumnja, od ženske osobe na ulici otuđio novčanik", saopšteno je iz UP-a.

Zbog sumnje da su izvršili tešku krađu lišeni su slobode D.R. i A.B. i njima je nakon privoda nadežnom sudiji za istragu određen pritvor. Sumnja se da su oni od ženske osobe na ulici otuđili novčanik i telefon. Dio otuđenih stvari iz oba događaja je pronađen i vraćen vlasnicama.

"Rožajska policija je rasvijetlila dvije teške krađe i lišila slobode četiri osobe. Zbog teške krađe lišeni su slobode P.M. i R.T. a koju su izvršili na način što su iz podruma porodične kuće otuđili različite stvari i predmete koji su u daljim radnjama policije pronađeni i biće vraćeni vlasniku", kazali su iz Uprave policije.

Zbog sumnje da iz  porodične kuće otuđili alate i elektromotore vrijedne oko 2.000 eura uhapšeni su S.R. i B.F. Oni su, sumnja se, jedna od otuđenih predmeta prodali jednom licu za iznos od 80 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.