SNP Pljevlja: Demokrate manipulacijom pokušavaju da kod građana probude energiju sa litija
Socijalistička narodna partija, Pljevlja

SNP Pljevlja: Demokrate manipulacijom pokušavaju da kod građana probude energiju sa litija

Demokrate, osim bježanja iz matičnih stranaka, po ostvarivanju svih interesa, očigledno po milioniti put pokušavaju da izvedu tezu da SNP ulazi u koaliciju sa DPS, SDP ili SD-om. Valjda računaju da će milion puta ponovljena laž postati istina, saopšteno je iz Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije u Pljevljima.

"Suočeni sa potpunim krahom "protesta", jer je narod pročitao pravu poruku ispod njihovih transparenata, bez potrebe da mu se prevodi da se radi o borbi za fotelje koje su prigrabili i koje su im se očigledno omilile, pokušavaju grubom manipulacijom da izmisle neke nepostojeće koalicije. Kako opada brojnost na protestima djeluje da na sledećem neće imati ko da nosi brojne zastave", navodi se u saopštenju.

Iz SNP-a poručuju da posebno treba obratiti pažnju na mjesta okupljanja i kretanja protesta.

"Grubom manipulacijom ljudskim emocijama pokušavaju da u ljudima probude energiju litija, organizujući rute po istim onim ulicama kojima su se kretale litije, sve u nadi da je narod zaboravio kada je ta partija dala podršku litijama, sa kolikim zakašnjenjem, jer kako bi drugačije neko ko nema stav ni o čemu (ni o jeziku, ni o crkvi pa ni o nacionalnosti jer je po vama nacionalnost biti građanin) podržao nešta dok nije potpuno siguran da je to tolika snaga i sila da mu je to jedina opcija. Odjednom znadoše i kojim jezikom govore i u koju crkvu idu, što im kasnije nije zasmetalo da u ovoliko vremena ne posjete svoga Patrijarha, valjda opet postajući nesigurni oko Crkve u kojoj se mole", ukazali su iz SNP-a.

U SNP-u vjeruju "da nemate ništa protiv učešća manjinskih partija u Vladi, ali za svaki slučaj vas moramo podsjetiti (nije isključeno da niste sigurni ni oko toga) iako se očigledno dobro bavite press clippingom i iako sigurno negdje u arhivi imate i intervju vašeg predsjednika koji je dao Danu od 07.11.2016. godine gdje pominje saradnju sa manjinskim partijama, gdje im pruža ruku, što je svakako za pohvalu i što je i inače standard u svim civilizovanim zemljama".

"Vjerujemo da čak i vi znate da nema nijedne zemlje u regionu gdje u vladi ne participiraju manjinske partije. Narod je prozreo vašu politiku, gdje vi sebe predstavljate kao glas svih i svakoga u Crnoj Gori, "zaštitnika" svih "naroda i narodnosti", svih "manjina i većina", uz put radeći ono što vam je jedino važno, zaštitu fotelja koje ste nezasluženo dobili. Zdravo tkivo će ostati a vjerujem da će buduća vlada hirurški precizno, ono "nezdravo" poslati u zatvorske ustanove širom Crne Gore", zaključuje se u saopštenju OO SNP-a Pljevlja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.