Nimanbegu: Odbili smo da budemo dio neprincipijalnih koalicija, račune polažemo samo građanima
Foto: Forca

Nimanbegu: Odbili smo da budemo dio neprincipijalnih koalicija, račune polažemo samo građanima

Svaka politička partija mora da se direktno suočiti sa biračima. Mi nismo pristali da budemo dio dogovora sa potrošenim i kompromitovanim političkim ličnostima, poručio je predsjednik Force Genci Nimanbegu na konferenciji za medije povodm početka kampanje za lokalne izbore u Ulcinju.

Nimanbegu poručuje da na ove izbore dolaze sa konkretnom ponudom.

"Sa poštenom i profesionalnom mladom ekipom. Uvjereni da naša misija i put kojim Forca ide ispravan. Forca je subjekat koji danas može da ponudi pošteno upravljanje za dobrobit svih stanovnika naše opštine. Građani naše opštine danas se suočavaju sa brojnim problemima. Počevši od njihovih nacionalnih prava do ekonomskih prilika koje su svakim danom sve gore", naveo je Nimanbegu.

Poručuje da je demokratska svijest građana Opštine Ulcinja danas na mnogo višem nivou i stvoreni su uslovi da se na ovim izborima takmiče sa kvalitetnim programima i novim alternativama kako bi stvorili bolju perspektivu za sve građane Ulcinja.

"Imaćete priliku da izaberete novu i pravu opciju za bolju administraciju, u službi vaše budućnosti u jednom lijepom i bogatom gradu! Uvjeren sam da je Forca od dana nastanka do danas jedini subjekat koji ima za cilj ostvarivanje nacionalnih prava, blagostanje i ekonomski razvoj svih njenih stanovnika. Zato smo izašli sami na ovim izborima, a slogan smo izabrali Časno i pravo. Možemo izaći pred svakog građanina  na ovim izborima jer se Forca dokazala konkretnim rezultatima i nudi model poštenog upravljanja kao najbolju alternativu koja vodi ka boljitku građana", poručio je Nimanbegu.

Forca se kako je dodaje takmiči sa vizionarskim i konkretnim izbornim programom za podsticanje ekonomskog razvoja i otvaranja novih radnih mjesta i taj program biće primjer za sve.

"Takođe, predstavljamo mlade i poštene ljude, patriote koji  imaju  svoje vrline, imaju dobre kvalifikacije i dovoljno iskustva da realizuju ovaj program. Odlučili smo da napravimo koaliciju sa građanima jer Opštinom Ulcinj treba da upravljaju politički predstavnici koji rade za građane, a ne za sopstvene interese. Za nas su građani na prvom mjestu i ovi izbori su za njih. Godinama unazad čuo se samo glas političara koji su međusobno dogovarali, sada je red da se čuje i  glas građana putem njihovih glasova. Odbili smo da postanemo dio neprirodnih i neprincipijelnih koalicija koje su druge stranke sastavile zbog interesa da budu dio vlasti. Mi koaliciju imamo samo sa biračima, njima služimo i pred njima polažemo račune za naš rad i naše ciljeve", zaključio je Genci Nimanbegu ispred Force.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.