Bogavac: Vjerujemo u pobjedu na izborima, bivši režim nas je opstruirao
Tihomir Bogavac

Bogavac: Vjerujemo u pobjedu na izborima, bivši režim nas je opstruirao

Aktuelni predsjednik Opštine i nosilac liste SNP-a "Berane zna najbolje“, Tihomir Tiho Bogavac istakao je da je siguran u pobjedu na predstojećim izborima.

Bogavac navodi kako je poznato da je SNP sa koalicionim partnerima bila osam godina na vlasti u Beranama.

"Osam godina smo časno i pošteno obavljali svoj, od naroda povjeren posao, uprkos svim mogućim opstrukcijama od bivšeg režima sa kojim smo se izborili na pravi način i učinili da Berane bude bolje i ljepše mjesto za život. Opustošeni opštinski budžet, veliki i nagomilani dugovi, loša infrastruktura, ruševine od grada i niz drugih problema koji su nas dočekali, sve smo uspjeli poštenim radom da vratimo, sredimo, unaprijedimo", napomenuo je Bogavac.

Ističe da su uradili mnogo obezbijedivši besplatne udžbenike za djecu, prvo za prvake, da bi se kasnije iz godine u godinu obezbijedilo i za sve osnovce.

kako naglašavajku u saopštenju SNP, predsjednik Opštine je tada, Vladi Crne Gore u više navrata predlagao da se taj program koji je sproveo na opštinskom nivou proširi i na druge gradove Crne Gore, ali naravno, kao i za sve što je dolazilo iz Berana ni ta njegova ideja nije naišla na podršku.

"Pored besplatnih udžbenika za osnovce, mislili smo i na najbolje đake, talentovanu djecu i sportiste, koji su naš grad predstavljali na najbolji način, a Opština Berane je znala da im se na neki način oduži za to. Tu su naravno i najbolji studenti iz naše opštine za koje smo obezbijedili stipendije. Sve ovo govorim, i krećem od naših najmlađih sugrađana, jer smo činili sve i činićemo kako bi se osjećali u svom gradu onako kako zaslužuju. Kako bi u svom gradu i Opštini imali i imaće punu podršku“, navodi Bogavac.

Uprkos tome što ni od prethodne ni sadašnje Vlade Berane nije imalo podršku, urađeno je mnogo toga i nastaviće u tom duhu.

"Opština Berane je radila na unapređenju infrastrukture, izgradnju Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, izgradnju sportske Hale, izgradnju zgrada za izbjeglice, sređivanje Gradskog stadiona, sređivanje parkova, asfaltiranje užeg i šireg gradskog jezgra, sređivanje gradskih saobračajnica i niz drugih stvari sa kojim će se svakako nastaviti, a moram napomenuti da nismo imali podršku kako od prethodne, tako i od ove, sada već, odlazeće Vlade. Berane zna najbolje, tako da ostajem pri svom stavu i siguran sam u pobjedu", poručio je Bogavac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.