Medvedev o odlasku MekDonaldsa: Sami umijemo da pravimo pljeskavice i rolnice
Dimitrij Medvedev

Medvedev o odlasku MekDonaldsa: Sami umijemo da pravimo pljeskavice i rolnice

Zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev oprostio se danas od Mek Donaldsa, rekavši da u Rusiji sami umiju da prave pljeskavice i rolnice.

Dodao je da bi to mogli da rade i biznismeni kojima su zapadne zemlje uvele sankcije, prenosi RIA Novosti.

"Sami možemo da pravimo pljeskavice i rolnice odličnog kvaliteta. Uzgred, to bi mogli da rade privrednici koji su pod sankcijama. Zdravo Mek Donalds!", napisao je Medvedev na društvenoj mreži Vkontakte.

Izvršni direktor Mekdonaldsa Kris Kempčinski objavio je 8. marta da se svi restorani te kompanije u Rusiji privremeno zatvaraju.

MekDonalds je jedna u nizu svjetskih kompanija koje su obustavile rad u Rusiji nakon početka vojne operacije u Ukrajini.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.