Milatović: Tužan sam, izgleda da je nekima draže da je minimalna zarada 222 eura
Jakov Milatović

Milatović: Tužan sam, izgleda da je nekima draže da je minimalna zarada 222 eura

"Tužan sam dok čitam inicijativu za ocjenu ustavnosti - Zakona o finansijskoj naknadi za bivše radnike rudarsko-metalskog sektora - podnijetu od strane 10 bivših radnika iz nekih drugih sektora - u kojoj se traži “obustava izvršenja” isplata po ovom Zakonu", saopštio je ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović na Tviteru.

Milatović kaže da je nekim draže da je minimalna zarada 222 eura.

"Izgleda da je nekima u Crnoj Gori draže da nema finansijskih naknada za više od 1,000 bivših radnika rudarsko-metalskog sektora, da je minimalna zarada 222 eura a prosječna 500 eura, da nema dječjih dodataka i besplatnih udžbenika, da su penzije zamrznute, da imamo poreze na sim kartice itd.", naveo je Milatović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.