Policajac spasio život djevojčici, izvukao je iz kanala punog vode
Ilustracija

U Pljevljima

Policajac spasio život djevojčici, izvukao je iz kanala punog vode

Policajac Novica Tomašević spasio je danas oko 16 časova život sedmogodišnjoj djevojčici koja je upala u jamu punu vode u Pljevljima. Tu informaciju za Portal RTCG saopštio je Haris Đurđević, šef pljevaljske policije.

Đurđević nam je pojasnio da je policajac Tomašević, pripadnik interventne jedinice, van radne dužnosti, vozio Ulicom Oslobođenja u Pljevljima, kada je prošao jedno privatno gradilište primjetio je da se u kanalu, punom vode, nalazi jedna osoba.

Policajac se odmah vratio i pomogao djevojčici, koja je, kako kaže Đurđević, bila u fazi davljenja, u kanalu dubine oko metar i po.

"Spasio je maloljetnu djevojčicu, posljedice bi bile fatalne da nije naišao", ukazao je Đurđević. 

Djevojčica je bila, kako kaže Đurđević, u šoku.

Đurđević je rekao i da policija radi na utvrđivanju svih okolnosti, te da su o svemu informisani tužilaštvo, građevinska i opštinska inspekcija, te da će se posebno ispitati eventualna odgovornost vlasnika građevinskog zemljišta i izvođača radova. 

Šef pljevaljske policije javno je zahavlio policajcu Tomaševiću i najavio je da će u skladu sa zakonom inicirati da mu se da adekvatna nagrada. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.