Vučić: Situacija sve teža, trudimo se da obezbijedimo normalan život
Aleksandar Vučić

Vučić: Situacija sve teža, trudimo se da obezbijedimo normalan život

Situacija u Evropi i svijetu, zbog sukoba u Ukrajini, je sve teža i zbog toga rukovodstvo Srbije preduzima sve neophodne mjere kako bi građanima naše zemlje obezbijedila normalan život, rekao je u video obraćanju preko Instagrama predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Vjerujem da ćemo sve političke izazove, zajednički i ujedinjeno, uspjeti da savladamo. Ekonomski izazovi su sve teži i sve veći. Zato reagujemo na najveće cijene u istoriji, i uglja i struje i gasa, i svih sirovina. Ali rastu dramatično i cijene osnovnih prehrambenih proizvoda. Zato je važno da preduzimamo mjere, i sa svim mjerama upoznaćemo vas u najkraćem roku, večeras ili sjutra. Bitno je da bez panike reagujemo, jer sam uvjeren da ćemo sačuvati i stabilnost i mir i dobar život za naše građane", rekao je u obraćanju predsjednik Srbije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.