Radunović: Odluka Ibrahimovića da zakaže sjednicu Skupštine imala bi nesagladive posledice
Slaven Radunović

Radunović: Odluka Ibrahimovića da zakaže sjednicu Skupštine imala bi nesagladive posledice

Eventualna odluka potpredsjednika Skupštine Ervina Ibrahimovića da zakaže sjednicu parlamenta na kojoj bi se izabrao novi predsjednik, izazvala bi nesagledive posljedice i reakciju građana i političkih partija, kazao je šef kluba poslanika Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović.

On je, u emisiji Kontakt Radio televizije Nikšić, rekao da bi to bilo veliko iznevjeravanje volje građana.

“Desile bi se demonstracije koje niko ne bi mogao da zaustavi u Crnoj Gori. Bila bi to prirodna blokada, a ne kao ove koje je projektovao DF samo da bi pokazao kako to izgleda”, naveo je Radunović.

On je kazao da “ko krene u falsifikovanje takve jedne sjednice, time što bi održao neformalni skup koju bi nazvao sjednica Skupštine”, taj ulazi u ozbiljnu zonu krivične odgovornosti.

“I izazvao bi na taj način podjele u društvu i nemire. Niko ne bi mogao iskontrolisati takve odnose i došlo bi do velike srdžbe kod građana", naveo je Radunović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.